Percheziții la clanul Cămătarilor într-un dosar de sechestrare de persoane

0
Publicat:

Polițiștii din București au descins, în această dimineață, la clanul Cămătarilor într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Oamenii legii îi acuză pe interlopii din clanul Cămătarilor de lovirea și sechestrarea a doi bărbați, în 2020. 

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat,  nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul. De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința”, arată Poliția Capitalei.

Persoanele cercetate au fost duse la audieri, unul dintre bărbați, Vlad Cristian Lache, fiind deja în arest preventiv din altă cauză.  

Interlopii Raul Băloi şi Marian Sîrbu sunt arestaţi pentru 30 de zile, în timp ce Ionel Elvis Bătănaşi a fost plasat sub control judiciar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite