Scandal în Sectorul 4. Fostul polițist care își ținea vecina sechestrată, reținut. Ce arsenal au găsit polițiștii în casă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost sechestrată și amenință cu moartea de un bărbat într-un imobil din din Sectorul 4. Victima a fost salvată de luptătorii Poliției Capitalei. Bărbatul avea asupra sa arme letale.

UPDATE Bărbatul de 56 de ani va sta după gratii în următoarele 24 de ore. Mâine judecătorii vor decide dacă emit pe numele lui mandat de arestare preventivă.

UPDATE Bărbatul a fost dus la audieri, la sediul Secției 18 Poliție. Asupra acestuia au fost găsite două pistoale, arme letale, deținute în baza unei autorizații valabile, dar și un pistol, neletal, supus autorizării, pentru care avea certificat de deținător, toate fiind păstrate în condițiile prevăzute de lege, potrivit Poliției Capitalei.

UPDATE După mai bine de nouă ore, luptătorii Poliției Capitalei au pătruns în locuință și l-au imobilizat de agresor.

Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - DGPMB au pătruns în imobil și l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări”, arată oficiali ai Poliției Capitalei.

Totul ar fi început după ce bărbatul, fost polițist, a făcut gălăgie în cursul nopții trecute, iar femeia l-ar fi atenționat. Acesta s-a enervat, a spart un geam de la locuința femeii și a amenințat-o cu moartea.

Poliția Capitalei a fost anunțată de incident și a trimis la fața locului mai multe echipaje, inclusiv negociatori specializați, care încearcă să discute cu agresorul, dar până acum nu au avut succes.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite