Tânără de 18 ani, sechestrată și bătută în camera unui hotel din Oneşti. Se cazase împreună cu agresorul

0
Publicat:

O tânără de 18 ani a fost bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti de un bărbat cu care se cazase acolo. Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. 

Fata de 18 ani a fost sechestrată și bătută în camera de hotel FOTO arhivă Adevărul
Fata de 18 ani a fost sechestrată și bătută în camera de hotel FOTO arhivă Adevărul

Doi tineri din Bacău au fost protagoniștii unui incident violent, care s-a încheiat cu intervenția polițiștilor.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, la data de 21/22 august, tânăra din municipiul Bacău s-ar fi cazat la un hotel din Oneşti împreună cu un bărbat, de 29 ani, din comuna Valea Seacă. În timp ce se aflau în camera de hotel, între cei doi ar fi existat un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o, ameninţat-o şi nu ar fi lăsat-o pe tânără să iasă din cameră", a declarat subcomisarul Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore și este cercetat acum pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi lipsire de libertate. 

Și-a răpit fosta iubită de Ziua Îndrăgostiților

Un alt tână r a fost condamnat de judecători pentru că și-a răpit fosta concubină.

Curtea de Apel Iași i-a condamnat definitiv pe Mădălin Florin Mirea, în vârstă de 18 ani, respectiv Costel Dimache, de 20 de ani, ambii din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

De amintit este că ancheta în acest caz s-a derulat extrem de rapid, în doar trei săptămâni de la comiterea faptei, autorii fiind puşi deja sub acuzare. Protagonista acestei poveşti cu iz penal este o adolescentă de 17 ani din Bârlad, care a trecut prin momente cumplite pe 13 februarie 2022.

În acea zi, poliţiştii din  Bârlad au fost sesizaţi, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism de fostul său concubin, după care ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de sechestrare a adolescentei sunt doi bărbaţi, Mădălin Florin Mirea, fostul său iubit, respectiv Costel Dimache, un  prieten al acestuia. Cei doi s-au deplasat la domiciliul fetei în vârstă de 17 ani, din Bârlad, unde aceasta locuieşte fără forme legale, la părinţii ei. 

La un moment dat, fostul concubin, cel în vârstă de 18 ani, împreună cu fata, s-au deplasat către un autoturism, condus de bărbatul în vârstă de 20 de ani şi au urcat-o pe adolescentă cu forţa în acesta.  Fata a fost identificată la scurt timp pe raza comunei Ghidigeni, judeţul Galaţi, iar cei doi răpitori au fost reţinuţi, iar ulterior au ajuns în arest preventiv.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite