Bătrâna care și-a otrăvit ginerele umbla cu sticla de mercur în geantă. Substanța a fost găsită și în mâncarea câinelui

0
Publicat:

Ancheta oamenilor legii a dus la concluzia că bătrâna care și-a otrăvit ginerele urmărea să îi ucidă pe toți membrii familiei.

Sticla cu otravă Captură video Antena 3 CNN
Sticla cu otravă Captură video Antena 3 CNN

O bătrână de 83 de ani este cercetată de oamenii legii fiind acuzată că a vrut să-și otrăvească ginerele cu mercur. Bărbatul din Ilfov și fiul său de 18 ani au ajuns de urgență la spital după ce au ingerat o substanță despre care se crede că ar fi mercur. Suspectă este o bătrână în vârstă de 83 de ani, soacra bărbatului, asupra căreia a fost găsită sticla cu otravă, conform Antena 3 CNN.

În urma investigației, s-a descoperit că bătrâna avea gânduri criminale, de vreme ce au fost găsite urme de mercur inclusiv în mâncarea câinelui.

Toți membrii familiei au fost externați de la Spitalul Floreasca, acolo unde au făcut mai multe analize, iar medicii i-au diagnosticat cu ingestie de mercur.

Bătrâna ar fi otrăvit chiar și câinele familiei. Bărbatul spune că a găsit urme de mercur și în mâncarea animalului pe care îl au în curte. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și pentru violență în familie.

Substanța care a fost ridicată de polițiști a fost trimisă la laborator pentru analiză.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite