Ce au găsit anchetatorii în casa fraților Tate. Obiectul care i-a uimit: „Incredibil“ VIDEO

0
Publicat:

Filmarea percheziției la locuința din Voluntari a fraților Andrew și Tristan Tate a scos la iveală amănunte inedite. În secvențele filmate se vede un adevărat studio video unde, susțin surse din anchetă, fetele se filmau în ipostaze indecente, iar imaginile erau apoi vândute pe net.

Pe lângă arme, bani și mașini de lux, un obiect inedit a fost descoperit de anchetatori în vila fraților Tate. Oamenii legii au găsit, pe biroul milionarilor, lângă monitoare, o statuetă reprezentând o gorilă, făcută din dolari. „Incredibil” se aude cum spune unul dintre anchetatori, conform imaginilor video. Contactate de Libertatea, surse din anchetă nu au putut confirma faptul că statueta era tapetată cu dolari adevărați.

Gorilă din dolari găsită în casa fraților Tate FOTO Captură video

Reținuți pentru trafic de persoane și viol

Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în București, împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol.

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora.

Imagini de la perchezitiile in casa fratilor Tate FOTO captură video
Imagini de la perchezitiile in casa fratilor Tate FOTO captură video

Frații Tate sunt acuzați de grup infracțional și viol. În urma descinderilor, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. În același dosar au fost reținuți și alți doi români. Presa britanică a scris că descinderile Poliției au venit după un clip postat de Andrew Tate în care apărea alături de o cutie de pizza. Procurorii nu au confirmat, însă, că postarea respectivă e cea care l-a dat de gol pe Andrew Tate, dar au precizat că au urmărit și rețelele sociale, unde frații au confirmat că sunt împreună în România. 

Au acționat prin metoda loverboy

DIICOT a pus în aplicare joi, 29 decembrie, cinci mandate de percheziție domiciliară sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Tristan și Andrew Tate, milioanrii reținuți FOTO Adevărul
Tristan și Andrew Tate, milioanrii reținuți FOTO Adevărul

"În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane", potrivit comunicatului transmis de Biroul de Informare din cadrul DIICOT.

"Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.

Șase persoane, exploatate sexual

Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat. Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională. În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciului pentru Combaterea Traficului de Persoane, precum și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei", se mai arată în comunicat. 

EvenimentePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite