Marian Cristian Minae, suspect în cazul uciderii sibianului Adrian Kreiner, va fi extrădat

0
Publicat:

Marian Cristian Minae, unul dintre ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, urmează să fie extrădat. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat că individul, zis și „Pușcărie” și-a dat consimțământul pentru a fi adus în țară. 

 Minae Marian Cristian
Minae Marian Cristian a acceptat să fie extrădat. Foto: Arhivă

Alina Gorghiu a precizat, de asemenea, că unul dintre cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu, Marian Cristian Minae, a acceptat să fie predat autorităților române vineri în cadrul unei înfățișări în instanța din Irlanda. 

De luni începem procedurile, vom fi foarte atenți ca toată procedura să se deruleze în bună regulă", a spus ministrul Justiției.  

În plus, un alt ucigaș a mărturisit că a fost implicat în crimă și se află în arest de circa patru luni. Ghiță Laurențiu a fost extrădat din Scoția și adus în țară la data de 30 decembrie 2023. 

Ba mai mult, autoritățile nu au reușit să dea de urma celui de-al treilea suspect, Costinel Cosmin Zuleam. Oamenii legii au câteva piste, una dintre ele este că acesta este posibil să se fi îndreptat spre vestul Europei sau să fi ajuns în SUA.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost tâlhărit în stil mafiot în noaptea de 5 /6 noiembrie 2023 în vila sa din Sibiu. Torturat de trei bărbați, ca să le dezvăluie unde ascunde banii pe care aceștia se așteptau să-i găsească în casă, bărbatul a murit pe patul de spital, o zi mai târziu, în data de 7 noiembrie. În noaptea tragediei, în casă se mai aflau iubita și fiica acestuia.  

Cea din urmă s-a confruntat cu tâlharii care, sub amenințarea pistolului, i-au cerut de asemenea să le dezvăluie unde este seiful casei. În final, aceștia au plecat cu 16 ceasuri în valoare de sute de mii de euro. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite