MAE: Alți 58 de cetățeni români au revenit în țară din Israel

0
Publicat:

Ministerul Afacerilor Externe a informat că sâmbătă, 14 octombrie, alți 58 de cetățeni români au fost aduși în țară din Israel, prin intermediul unei curse aeriene operate de o companie privată.

MAE: Alți 58 de cetățeni români au revenit în țară din Israel
MAE: Alți 58 de cetățeni români au revenit în țară din Israel

„Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Tel Aviv și al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah rămâne pregătită să acorde asistență consulară cetățenilor români care vor solicita sprijin pentru revenirea în țară din Statul Israel”, se arată într-o precizare de presă a MAE.

Instituția recomandă insistent cetățenilor români care încă se află pe teritoriul Statului Israel să urmeze cu strictețe indicațiile autorităților israeliene.

Totodată, reamintește insistent cetățenilor români care se află temporar pe teritoriul acestui stat și doresc să revină în România să se adreseze Ambasadei României la Tel Aviv şi să își anunțe prezenţa în regiune, comunicând astfel datele de identificare și propriile coordonate la adresa de e-mail telaviv@mae.ro și la numărul de telefon de permanență al Ambasadei României la Tel Aviv: +972 54 5643279, precum și cel al Consulatului General de la Haifa: +972 543 998 038, pentru a putea fi contactaţi. 

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet http://telaviv.mae.rohttps://consular-protection.ec.europa.eu/travel-advice_en și http://www.mae.ro, rubrica „Sfaturi de călătorie”, și reamintește faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

De asemena, MAE reiterează recomandarea adresată cetățenilor români care intenționează să călătorească în Statul Israel să își reprogrameze călătoria și să urmărească rubrica „Alerte de călătorie” de pe pagina de internet a ministerului.

Joi, 12 octombrie, și vineri, 13 octombrie, alți 127 de cetățeni români au fost în siguranță în România, cu trei curse operate de mai multe companii aeriene

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite