Jaf la Casa de Asigurări de Sănătate Galați: hoții au forțat un geam și au umblat în mai multe birouri și în casierie

0
Publicat:

Jaf la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Galați. Mai multe persoane necunoscute au forțat un geam și au răvășit mai multe birouri precum și casieria. Nu se știe, deocamdată, dacă au fost sustrase bunuri sau valori.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, vineri, pe 27 ianuarie, la ora 01:15, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată telefonic de către dispeceratul unei societăți de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute, după ce ar fi forțat un geam, au pătruns în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați, situat pe strada Mihai Bravu, din municipiul Galați.

Întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care au efectuat cercetarea la fața locului.

„Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că în cursul nopții, în jurul orei 00:36, persoane necunoscute au forțat un geam termopan de la parterul clădirii și au pătruns în interior prin escaladare. Au fost răvășite bunurile din mai multe birouri precum și din casierie. Urmează a se stabili dacă în urma acestei activități infracționale au fost sustrase bunuri sau valori”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat, dar în funcție de rezultatele anchetei încadrarea juridică poate fi schimbată.

Spargere la sediul Consiliului Județean Galați

Un incident similar a avut loc și la sediul Consiliului Județean Galați, pe 27 decembrie 2022. Mai multe persoane necunoscute au intrat în sediul Consiliului Județean și au răvășit mai multe birouri. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, la data de 27 decembrie 2022, la ora 06:00, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, de un agent de pază al unei firme de profil din municipiul Galați, cu privire la faptul că la obiectivul pe care îl are în pază, respectiv Consiliul Județean Galați, a constatat că mai multe birouri au ușile deschise, iar bunurile din interior sunt răvășite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite