Incendiu între Podul Grant și Podul Basarab. Ard două vagoane dezafectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs în zona Podului Grant și a Podului Basarab. Două vagoane dezafectate ar fi luat foc. Incendiul este localizat și nu mai există pericol de propagare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate poziționate între Podul Grant și Podul Basarab. Alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanțe SMURD. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, precizează comunicatul ISU București -Ilfov.

Potrivit surselor citate, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există pericol de propagare.

CFR a precizat că nu este afectată circulația trenurilor.

CFR Călători informează că în data de 27 septembrie a.c., s-a produs un incendiu la 2 vagoane dezafectate din staţia Bucureşti Basarab. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat Serviciul de urgenţă 112, iar echipele de intervenţie specială s-au deplasat la faţa locului pentru stingerea incendiului. Din primele informaţii nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menţionăm că circulaţia trenurilor nu este afectată”, arată comunicatul CFR Călători.

Incendiul s-ar fi produs în grupa tehnică Basarab, la un vagon dezafectat, staţionat pe linia 3 B, potrivit surselor citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite