George Simion, invitație pentru români la botezul fiului său: „Maxim 1.000 de locuri vom putea avea”. Unde şi când este evenimentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum a procedat şi atunci când s-a căsătorit, liderul AUR George Simion a lansat o invitaţie publică, pentru români, la botezul fiului său, Radu. Locurile sunt însă limitate.

După ce i-a chemat la nuntă, acum îi cheamă pe români la botez
După ce i-a chemat la nuntă, acum îi cheamă pe români la botez

UPDATE George Simion a precizat, într-o postare pe contul său de Facebook, că există un număr limitat de locuri pentru cei care vor să participe la botezul fiului său, care nu va fi "faraonic".


Știrea inițială

Scăpat de grijile alegerilor locale şi europarlamentare, George Simion s-a grăbit să dea vestea pe reţelele de socializare şi să invite tot poporul la botezul fiului său și al Ilincăi.

Evenimentul va avea loc pe 6 iulie, la Gura Humorului, în județul Suceava, în acelaşi loc unde s-a desfăşurat şi petrecerea de sfârşit de an, la care au participat 1.500 de persoane, potrivit Click!.

Cei care doresc să asiste la încreştinarea băieţelului lui George Simion  se pot înscrie la botezul-spectacol chiar pe pagina de socializare a politicianului. „Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, i-a încurajat pe invitaţi George Simion, pe pagina de Facebook.

„Tată de băiat. (…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, spunea George Simion, la puțin timp după ce soția sa, Ilinca, i-a adus pe lume primul moștenitor.

Iată şi textul invitaţiei la fericitul eveniment.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion.

Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, se arată în invitația publicată pe pagina liderului AUR.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite