Frații Marin, arestați preventiv pentru crima de la hotelul din Padina. Ce s-a descoperit la autopsie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei frați, cunoscuți în cercurile interlope drept fiii celebrei „vrăjitoare Sidonia” și ai lui Fabian Marin, au fost arestați preventiv pentru crima de la hotelul de lux din Padina. Incidentul tragic a avut loc în urma unei confruntări violente cu o altă persoană, soldată cu moartea victimei, un bărbat de 41 de ani.

Frații Marin au ajuns în arest preventiv FOTO Antena 3
Frații Marin au ajuns în arest preventiv FOTO Antena 3

Potrivit procurorilor, frații Louis, Armando și Laurențiu Marin au fost implicați într-o altercație în care victima, Sorin Anghel, ar fi fost atacată cu mai multe lovituri de cuțit, fapt ce a dus la decesul său.

Conform rezultatelor autopsiei, medicii legiști au constatat că victima, Sorin Anghel, a fost lovită nu doar cu cuțitul, ci și cu mai multe obiecte contondente. Momentan, arma crimei nu a fost găsită.

Anghel, care era angajat într-o firmă de protecție și pază, a intervenit în apărarea soției sale, care ar fi fost insultată de către frați.

Vecinii victimei au subliniat că, indiferent de circumstanțe, violența fizică nu poate fi justificată.

„Nu este normal să vină cineva să tragă de soție, să o jignească”, a declarat Lucica Dumitru, o vecină a familiei Anghel.

Cei trei frați au antecedente penale

În timpul investigațiilor, s-a constatat că frații Marin au fost implicați în alte activități infracționale în trecut, inclusiv infracțiuni cu violență, cămătărie, șantaj și trafic de droguri.

Laurențiu Marin, considerat a fi cel mai implicat în incident și presupus că ar fi deținut arma crimei, a fost găsit și el rănit în momentul arestării, cu o plagă în zona abdomenului. Avocatul suspecților a invocat prezumția de nevinovăție, subliniind că aceștia nu au antecedente penale și sunt integrați social.

În seara crimei, frații Marin au fost prezenți la o petrecere în hotel, la care participau și câțiva artiști celebri, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Cu toate acestea, Alex Velea a afirmat că nu are nicio legătură cu incidentul și că, în momentul tragediei, se afla în camera sa de hotel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite