Cei trei suspecți în cazul crimei din Hotelul Padina au fost reţinuţi

0
Publicat:

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina au fost reţinuţi pentru 24 de ore luni, 12 februarie.

Sorin Anghel, 41 de ani, a fost ucis într-un conflict spontan la o petrecere care avea loc din noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, într-un hotel din zona Padina, în județul Dâmbovița. Victima a primit 20 de lovituri de macetă.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani. Este vorba despre Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin. Unul dintre ei a spus că au acționat în legitimă apărare. 

Membrii clanului Fabian SURSA arhivă personală/martor
Membrii clanului Fabian SURSA arhivă personală/martor

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița.

Bărbatul de 41 ani, din Târgoviște, s-ar fi certat cu cei trei agresori pe tema dedicațiilor muzicale. Soția sa, care dansa, ar fi fost ținta ironiilor petrecăreților, așa că soțul acesteia s-a enervat și i-a confruntat pe agresori.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite