Fostul şef IPJ Olt a fost audiat aproape 6 ore la Secţia Specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul adjunct din Inspectoratul de Poliţie din Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat aproape 6 de procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor, în cazul Caracal.

Nicolae Alexe a fost audiat, miercuri, timp de aproape şase ore la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. 

Audierea vine după ce presa a dezvăluit că în ziua în care Alexandra a sunat la 112, pentru a reclama că a fost răpită, Alexe, care a coordonat operaţiunea de căutare a fetei, i-a oferit interlopului Remus Rădoi numărul de pe care fata sunase pentru a localiza posesorul cartelei, conform libertatea.ro.

Alexe a ajuns la Secţia specială cu puţin timp înainte de ora 11.00 şi a plecat după 5 ore şi 40 de minute, fără a face declaraţii. Alexe a venit la audieri cu o maşină albă, cu număr de Olt, însă a plecat cu un taxi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Nicolae Alexe a apelat la interlopul Remus Rădoi, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu şi pentru a-i cere detalii despre o anumită maşină.

mesaj alexe

  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite