Florin Salam îşi păstrează copiii. Direcţia de Asistenţă Socială a stabilit că cei doi copii nu se află în situaţie de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi copii ai lui Florin Salam nu se află într-o situaţie de risc, asta au stabilit psihologul şi asistenţii sociali ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 4 care au făcut ancheta socială la domiciliul manelistului.

Cântăreţul Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, i-a contactat joi pe reprezentanţii DGASPC Sector 4 pentru realizarea anchetei sociale.

„La reşedinţa dumnealui s-a deplasat o echipă compusă din doi asistenţi sociali şi un psiholog în vederea efectuării anchetei sociale. La domiciliul domnului Stoian erau prezenţi şi cei doi copii ai săi. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că minorii nu se află în situaţie de risc”, au precizat reprezentanţii DGASPC Sector 4.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a dispus începerea unei anchete sociale la locuinţa lui Florin Salam, pentru a vedea dacă cei doi copii ai acestuia sunt crescuţi în condiţii normale, a declarat miercuri directorul instituţiei, Mircea Nicolaidis.

Acesta a spus că instituţia s-a autosesizat şi a dispus încă de marţi efectuarea unei anchete sociale la locuinţa lui Florin Salam. Mircea Nicolaidis a precizat că prin ancheta socială se doreşte verificarea stării copiilor.

„Nu am găsit pe nimeni ieri (marţi, n.r.). Dimineaţă, o echipă DGASPC s-a deplasat din nou la locuinţa acestuia, dar copiii erau la şcoală”, a mai spus, miercuri, Nicolaidis, subliniind că, din informaţiile pe care autorităţile le au în acest moment, cei doi copii ar fi bine îngrijiţi.

Cântăreţul Florin Salam a fost audiat luni de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), într-un dosar în care el şi membrii trupei sale sunt suspectaţi de consum de cocaină.

Florin Salam a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce în vară a participat la o petrecere unde „s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns: „Nu ştiu, s-o fi consumat”.

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus că nu ştie, dar dacă ar fi aşa, el ar face „curăţenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite