UPDATE Florin Salam, audiat luni într-un dosar de consum de droguri: Am fost adus după ce am fost la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Florin Salam a fost adus luni la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru a fi audiat, ca martor, într-un dosar privind consumul de cocaină. Acesta a fost adus în faţa anchetatorilor de poliţie: „am fost la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii”, a spus el interpretul când a ieşit din sediul Parchetului.

UPDATE Manelistul Florin Salam a declarat luni, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor după ce a fost „la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii”, precizând însă că nu ştie ca cineva din trupa sa să consume cocaină.

În plus, întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat acest drog. manelistul a precizat că nu ştie, dar dacă ar fi aşa, el ar face „curăţenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

UPDATE Florin Salam a ajuns la sediul DIICOT în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist. Acesta a refuzat să dea declaraţii presei.

Înainte de aducerea lui Florin Salam la audieri, din sediul Direcţiei a ieşit un bărbat care s-a recomandat ca fiind „Dan cu chitara de la Giurgiu”, şi care le-a declarat jurnaliştilor prezenţi la Parchetul General că a venit „să filmeze un videoclip”.


Potrivit unor surse judiciare, până la momentul difuzării acestei ştiri, doar un membru al trupei lui Florin Salam a fost adus la audieri, urmând ca şi ceilalţi componenţi să ajungă în faţa procurorilor.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapte de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, au precizat sursele citate.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite