Explozie la un club sportiv din Mogoşoaia. Două persoane au fost grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O explozie a avut loc la un club sportiv din Mogoşoaia FOTO Mediafax
O explozie a avut loc la un club sportiv din Mogoşoaia FOTO Mediafax

Două persoane au fost grav rănite într-o explozie ce a avut loc la un complex sportiv din Mogoşoaia. Explozia nu a fost urmată şi de un incendiu.

În momentul exploziei, doi muncitori în vârstă de 30, respectiv 35 de ani, lucrau la modernizarea centralei termice. Specialiştii spun că pricipala cauză ar fi că mai mulţi stropi de sudură au sărit în zona unde se afla un rezervor de diluant.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a declarat pentru RTV că la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru a-i transporta pe cei doi răniţi la spital. Conform acestuia, acest caz este catalogat drept un accident de muncă.

„Victimele nu au fost găsite la locul exploziei, se pare că au fost duse la spital cu o maşină particulară. Explozia nu a fost urmată de un incendiu şi nu a fost nevoie de intervenţia autospecialelor cu apă şi spumă care s-au deplasat la faţa locului”, a adăugat Simion Petruş.

Conform Mediafax, lotul echipei naţionale se află în cantonament la Mogoşoaia pentru a pregăti meciurile cu Turcia (vineri, la Istanbul) şi Olanda (16 octombrie, la Bucureşti) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. În momentul exploziei, jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă se aflau la hotel.

„A avut loc o explozie a centralei electrice din apropierea unei porţi de la terenul 2. Din informaţiile noastre, unul dintre muncitorii de la firma care lucrează la reabilitarea terenului 2 a suferit arsuri uşoare", a declarat ofiţerul de presă al Federaţiei Române de Fotbal, Paul Zaharia.

Lotul echipei naţionale are programat luni, de la ora 18.00, un antrenament pe terenul nr.1 din cadrul complexului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite