Incendiu la fosta fabrică Faur din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Un incendiu a izbucnit, joi, 20 septembrie, la parterul unei clădiri ce a apaţinut fostei fabrici Faur din Capitală. La parterul imobilului funcţionează un depozit de echipamente electronice şi o tipografie care, la rândul ei, are un depozit de hârtie, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

La faţa locului au fost trimise patru autospeciale. În timpul izbucnirii incendiului, două persoane au fost blocate în clădire fiind ulterior evacuate de către pompieri. Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU, a confirmat că nicio persoană nu se mai află blocată în clădire.

UPDATE 14.55: Pompierii au reuşit să izoleze incendiul, care nu mai arde cu flacără deschisă, la faţa locului fiind patru autospeciale dotate cu apă şi spumă şi autoscări. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, iar alte patru-cinci s-au refugiat pe terasă fiind evacuate cu ajutorul pompierilor.Totodată, la locul incendiului a ajuns şi o ambulanţă, însă nu a fost necesară intervenţia echipajului medical.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite