Dispariţia misterioasă a unei campioane românce a pus pe jar Poliţia din Italia. Mesajul straniu lăsat de Andreea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea a dispărut fără urmă pe 12 martie, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. FOTO Today.it
Andreea a dispărut fără urmă pe 12 martie, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. FOTO Today.it

Andreea Rabciuc, o româncă de 27 de ani, fostă campioană la tir, a dispărut fără urmă în Italia. Disperată, mama tinerei i-a rugat pe toţi cei care ştiu ceva despre fiica ei să anunţe.

Andreea Rabciuc, o tânără româncă din Italia, a dispărut fără urme de aproape cinci luni. Cazul Andreei a fost prezentat pe larg la cunoscuta emisiunea „Chi l’ha Visto" (Cine l-a văzut), difuzată de Rai 3, dar fără folos. Disperată, mama Andreei a fost prezentă zilele trecute în studiourile Rai 3 şi a făcut un apel la oricine ar putea să aibă vreo informaţie despre fiica ei. 

„De patru luni este dispărută, sigur ştie cineva ceva. Vă rog să veniţi şi să spuneţi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica", a spus mama Andreei, potrivit anconatoday.it.

 

Ce s-a întâmplat

Tânăra a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la o petrecere în Montecarotto, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. De altfel, la petrecere lucrurile nu au decurs decurs deloc bine pentru Andreea. Potrivit presei italiene, martorii spun că tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, iar dimineaţa a plecat singură, foarte nervoasă, după ce a fost jignită de acesta.

Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania. Bărbatul dormea şi nu a auzit telefonul, astfel că tânăra i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme şi că are nevoie de ajutorul lui, fără a da însă alte detalii. A fost şi singura tentativă a româncei de a-şi contacta familia, înainte de a fi dată dispărută. La scurt timp după ce a încercat să vorbească la telefon cu tatăl ei, Andreea a rămas şi fără telefon. Furios în urma unor certuri, partenerul ei i-a luat telefonul şi a refuzat să i-l restituie, astfel că Andreea a plecat de una singură şi fără să-şi fi luat cu ea măcar telefonul, pentru a putea fi contactată. 

Ce spun martorii

„Se certau încontinuu. La un moment dat abia aşteptam să plece. Sâmbătă dimineaţa, trebuie să fi fost ora 7,00, am văzut-o pe fată plecând spre stradă", a spus proprietarul cabanei unde a avut loc petrecerea, potrivit publicaţiei today.it.

Înainte să dispară fără urmă, tânăra a lăsat un mesaj pentru Simone. „Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele”, i-ar fi scris Andreea. 

De altfel, iubitul ei a fost primul suspect pentru Poliţia italiană şi a fost cercetat pentru răpire, cu atât mai mult cu cât a anunţat cu întârziere dispariţia. În plus, pete de sânge care s-au dovedit a fi ale Andreei au fost găsite pe un tricou şi pe maşina lui Simone. Până la urmă, însă, analizele efectuate de legist au arătat că acele pete de sânge ar fi fost mai vechi. 

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă tânăra a fost răpită şi ucisă sau dacă a dispărut undeva din proprie iniţiativă. Prima variantă pare cea mai plauzibilă, cu atât mai mult cu cât şoferul singurului autobuz care a circulat în acea dimineaţă la Montecarotto spune că nu a văzut-o pe româncă printre călători. „N-am observat nimic diferit, iar dacă s-ar fi urcat în autobuz cu siguranţă aş fi văzut-o. Deci pot exclude această posibilitate", a spus şoferul.

Vă mai recomandăm şi: 

Reacţia neaşteptată a doi şoferi ucraineni în faţa unui român. „Mi s-a făcut pielea de găină, n-am ştiut ce să răspund“

Experienţa unui turist în Cluj: „Nu pare din România. Arată într-un fel... “

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite