Misterul sportivei românce dispărute în Italia, aproape de deslușire. Ce au descoperit polițiștii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procuratura din Ancona - Italia spune că rămășițele umane găsite sâmbăta trecută la Roma, într-un parc din Pigneto, ar putea fi ale româncei Andreea Rabciuc, sportiva de 28 de ani care a dispărut pe 12 martie 2022, după o ceartă cu iubitul ei, potrivit La Repubblica.

Andreea Rabciuc. FOTO Facebook Andreea Alice Rabciuc
Andreea Rabciuc. FOTO Facebook Andreea Alice Rabciuc

Autoritățile judiciare de la Roma au fost contactate de Procuratura din Ancona, care au solicitat informații actualizate cu privire la rămășițele cadavrului, pentru a se stabili cu exactitate dacă este vorba despre Andreea Rabciuc.

Colierul, singurul indiciu

Scherletul a fost găsit întâmplător după ce s-au făcut excavări la curățarea unui teren. Potrivit medicului legist care l-a examinat, este vorba despre rămășițele unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani, a cărei moarte a survenit în urmă cu aproximativ un an.

De schelet era atașat un colier, un indiciu care va fi analizat, împreună cu restul probelor, pentru a se stabili dacă este vorba despre Andreea.

 Andreea Rabciuc. Foto arhivă
Andreea Rabciuc. Foto arhivă

Ultima seară în care sportiva a fost văzută 

Andreea Rabciuc a dispărut după o seară petrecută într-o rulotă, împreună cu iubitul ei, Simone Gresti, acuzat de răpire și trafic de droguri, și alți doi prieteni, pe un teren din zona rurală Montecarotto.

Simone Gresti, care este cercetat în stare de libertate, a negat de fiecare dată că i-ar fi făcut rău logodnicei sale și că ar avea vreo legătură cu dispariția acesteia.

Datele de până acum arătau că în dimineața zilei de 12 martie 2022, tânăra s-ar fi certat cu iubitul ei și ar fi pornit pe drumul Montecarotto, pentru a se întoarce singură în localitatea Jesi. De atunci, sportiva româncă nu a mai fost văzută potrivit La Repubblica.  

A încercat să-şi sune tatăl

Amintim că anchetatorii italieni au efectuat pe 13 aprilie 2023, pe șoseaua Montecarottese, unde a dispărut Andreea Rabciuc în urmă cu peste un an, noi verificări privind distanțele pe care le-ar fi parcurs tânăra în noaptea dispariției sale, însă investigațiile nu au avansat foarte mult.  

Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania. Bărbatul dormea şi nu a auzit telefonul, astfel că tânăra i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme şi că are nevoie de ajutorul lui, fără a da însă alte detalii.

A fost şi singura tentativă a sportivei de a-şi contacta familia, înainte de a fi dată dispărută. 

După ce a încercat să vorbească la telefon cu tatăl ei, Andreea a rămas şi fără telefon. Potrivit informațiilor deținute la acea dată de anchetatori, în urma unor certuri, partenerul ei i-a luat telefonul şi a refuzat să i-l restituie, astfel că Andreea a plecat de una singură.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite