Cumpărăturile Poliţiei Locale Bucureşti, verificate de DNA. Reacţia primarului Firea: Sunt unii care se ocupă numai cu delaţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Achiziţiile de la Poliţia Locală Bucureşti ar fi verificate de Direcţia Naţională Anticorupţie. Anunţul a fost făcut de consilierul Ciprian Ciucu pe pagina sa personală de Facebook.

Cristian Ciucu a publicat un document prin care se arată că procurorii cer documente reprezentanţilor Poliţiei Locale Bucureşti.

„Având în vedere cercetările care se efectuează în dosarul cu numărul de mai sus, vă solicităm să ne puneţi la dispoziţie , în copie conformă cu originalul, toate documentele pe care le deţineţi în legătura cu procedura achiziţiei de către unitatea dumneavoastră, în cursul anului 2017, a unui lot de încălţăminte (pantofi), a unui număr de 30 de autoturisme Dacia Duster şi a unei maşini de topit zăpada", se arată în adresa publicată de consilierul liberal Cristian Ciucu.

Potrivit aceluiaşi document, DNA verifică şi organizarea examenului pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei.

Reacţia primarului general

Primarul general al Capitalei a reacţionat după ce consilierul general din partea PNL, Ciprian Ciucu, a dezvluit că DNA anchetează mai multe achiziţii făcute de Poliţia Locală Bucureşti. Ea i-a acuzat pe consilierii Opoziţiei că se ocupă numai cu delaţiuni şi blochează toate proiectele Primăriei.

„Probabil, e o delaţiune de la bunii noştri prieteni de la PNL şi USR, care numai cu asta se ocupă. Aceşti oameni nu văd cu ochi buni că am abordat un nou model administrativ, modern, european“, a spus Firea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite