Cum a premeditat crima bucureșteanul care și-a incendiat mătușa. Suspectul, fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali

0
Publicat:

Bărbatul care i-a dat foc mătușii sale în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei a pregătit crima în amănunt. Suspectul, în vârstă de 33 de ani, a cumpărat mai întâi 5 litri de benzină de la o stație de carburant, au anunțat procurorii care anchetează teribila faptă.

Bărbatul a lovit-o pe femeie, apoi a turnat benzină și i-a dat foc FOTO Captură video
Bărbatul a lovit-o pe femeie, apoi a turnat benzină și i-a dat foc FOTO Captură video

Bărbatul care şi-a incendiat mătuşa în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei va fi dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, săvârşit cu premeditare şi prin cruzimi, relatează Agerpres.

Este vorba de Alexandru Ionuţ Popa, în vârstă de 33 de ani, care şi-a omorât luni mătuşa, după ce a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Tânărul, scrie Gândul, este fiul lui Marcel Popa, un fost bodyguard al lui Gigi Becali. Acesta a fost concediat de latifundiarul din Pipera în urmă cu mulți ani, după ce ar fi împușcat unul dintre hoții care i-au furat mașina lui Becali.

Liliana Popa, femeia în vârstă de 54 de ani, care a fost arsă de vie, este sora tatălui suspectului și era jurist de profesie. Se pare că incidentul cumplit din scara blocului provocat de nepotul spu aer avea la bază o moștenire în familie.

A lovit-o cu pumnii și picioarele

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, luni, în jurul orei 08,40, în timp ce se afla în apropierea intrării din spate al unui bloc din Sectorul 6, pe fondul unui conflict preexistent.

Alexandru Ionuţ Popa
Alexandru Ionuţ Popa

Alexandru Popa a avut o altercaţie cu mătuşa lui, în vârstă de 54 de ani, pe care a lovit-o cu picioarele la nivelul capului şi corpului. Apoi, bărbatul a stropit-o pe femeie cu benzină, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Alertate de martori oculari, echipajele de urgenţă au sosit la faţa locului şi au constatat decesul victimei. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru efectuarea autopsiei medico-legale.

"Probele au relevat că inculpatul este membru de familie al victimei (nepot de frate) şi a premeditat săvârşirea faptei, procurând 5 litri de benzină de la o staţie de carburant, deplasându-se apoi la imobilul în care locuia victima şi acţionând în modul descris mai sus. Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viaţă, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârşit prin cruzimi", spune Parchetul. Suspectul a fost reţinut luni de anchetatori şi va fi dus în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite