Caz șocant în Capitală: femeie închisă în portbagajul unei mașini incendiate. Cum a fost salvată de polițiști și de operatorii 112 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz șocant de sechestrare a fost înregistrat luni dimineață în Capitală. O femeie a fost salvata de polițiști din portbagajul unei mașini incendiate, abandonate pe un câmp din Sectorul 3. Poliția a reușit să ajungă la ea după ce victima a sunat la 112, iar serviciul de urgență a putut urmări poziția telefonului.

În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, victima a sunat la 112 de pe telefonul mobil pe care îl avea la ea, iar operatorul de Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de mașina în care era sechestrată. Informația privind coordonatele GPS ale telefonului a fost comunicată tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.

Polițiștii au solicitat și intervenția unui echipaj medical pentru prim ajutor.

La scurt timp, în zona unei benzinării din apropiere,  a fost depistat conducătorul auto suspect în caz. Bărbatul a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Suspectul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite