CTP, după decizia în cazul Kovesi: CEDO a făcut dreptate Justiţiei din România, batjocorită de homunculul T. Toader

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacţionat la decizia CEDO în cazul Kovesi susţinând că instanţa europeană a dat dreptate justiţiei din România şi că după această decizie un astfel de precedent nu va mai fi posibil în ţara noastră.

„Dreptate pentru Justiţie!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a făcut dreptate doamnei Kovesi. A făcut dreptate Justiţiei din România, batjocorită de homunculul T. Toader şi cutrele cu baveţică de la CCR. Iar preşedintele Iohannis poate că a căzut o clipă pe gânduri, amintindu-şi cum a demis-o pe procurorul-şef DNA.

Care a fost şi rămâne pentru istorie procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

După precedentul creat prin decizia CEDO, o atare strâmbătate strigătoare la cer nu va mai fi posibilă în România”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, în unanimitate, că Laurei Codruţa Kovesi i-au fost încălcate drepturile prevăzute de Articolele 6 şi 10 atunci când a fost demisă de la conducerea DNA. Potrivit judecătorilor CEDO, „revocarea prematură a acesteia încalcă chiar scopul menţinerii unui sistem judiciar independent”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite