Cristina Ich, primele declarații după audierea lui Alex Pițurcă. Aseară s-a văzut cu fostul iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Ich a spus că îi este alături fostului iubit Alexandru Pițurcă, cu care are un copil de trei ani, Noah.

cub cristina ich alex pițurcă noah png

Victor Piţurcă a fost adus marţi dimineaţă la DNA, unde a fost audiat alături de fiul său Alexandru Piţurcă, în dosarul care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei. Firma implicată în dosar, care a livrat măștile, este a fiului antrenorului. Ulterior, fostul selecționer a fost eliberat.

Fosta sa iubită, Cristina Ich, cu care Alexandru are un copil, se întorcea din vacanță din Italia când a aflat despre faptul că tatăl copilului ei este acuzat de fapte grave de către procurorii DNA.

Cristina Ich a spus reporterilor Fanatik că nu era la curent cu afacerile pe care le avea Alex Pițurcă. „Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez”, a declarat Cristina Ich, care a explicat că aceste probleme nu îi vor afecta relația cu el. „Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”, a mai zis ea.

Cei doi nu mai formează un cuplu, însă influencerul recunoaște că a rămas într-o relație foarte bună cu fostul ei iubit, cu care are un băiețel în vârstă de 3 ani. „Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a mai spus Cristina Ich. 

Pe Instagram, Cristina Ich a postat și o imagine cu băiețelul și Alex Pițurcă. Cei trei s-au revăzut, iar Noah a petrecut timp cu tatăl lui.

FOTO Captură Instagram
FOTO Captură Instagram

Cristina Ich a dezvăluit că ea și Alex Pițurcă sunt împreună implicați în creșterea băiețelului lor. „Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a completat vedeta pe Instagram.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o relație de mai bine de trei ani. La sfârșitul lunii octombrie 2022, Noah, băiețelul lor, a împlinit 3 ani.

Acuzațiile DNA

"Pe fondul pandemiei generate de virusul COVID – 19, în perioada 19 martie 2020 – 16 septembrie 2021, suspectul Țuțu Gabriel, în calitatea menționată mai sus, cu încălcarea dispozițiilor legale, ar fi încheiat cu o asociere de firme din care făcea parte și o societate controlată de cealaltă persoană cercetată în prezenta cauză (n.r. Victor Piţurcă), în condiții dezavantajoase pentru compania pe care o conducea, două contracte de achiziție publică (ce vizau cumpărarea a șapte utilaje neconforme de producere a măștilor de protecție). Prin demersurile menționate mai sus, CN Romarm SA a fost prejudiciată cu suma de 8.647.584 lei, reprezentând contravaloarea utilajelor menționate mai sus, valoarea materiei prime și ulterior contravaloarea unor piese și servicii conexe (în afara contractului)", a transmis DNA luni.

Totodată, procurorii spun că în intervalul martie -aprilie 2020, şeful Romarm ar fi cerut , printre altele, de la reprezentanții societăților implicate în achizițiile de mai sus introducerea într-un circuit comercial de livrare măști de protecție neconforme către Ministerul Apărării Naționale (MApN) a unui prieten de-al său, fără ca acesta să desfășoare activități comerciale reale auxiliare contractului de livrare produse de protecție și efectuarea unor plăți către acesta, (40% din cota de profit rezultată) sub aparența unui contract de consultanță.

"În schimbul acestor „servicii” suspectul Țuțu Gabriel ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra funcționarilor din cadrul M.Ap.N. și că îi va determina pe aceștia să încredințeze direct și fără proceduri publice contractele de furnizare dar și să efectueze recepția fără problemă a produselor respective și să achite la timp facturile emise în acest sens. În contextul menționat mai sus, suspectul Țuțu Gabriel ar fi primit printr-un intermediar suma de 50.000 lei", mai spun anchetatorii.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite