Consilier în cadrul ANAF, depistat cu avere nejustificată de ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un consilier din cadrul ANAF a fost depistat cu avere nejustificată de ANI. FOTO: Mediafax
Un consilier din cadrul ANAF a fost depistat cu avere nejustificată de ANI. FOTO: Mediafax

Inspectorii de integritate au stabilit că Raluca Maria Bogdănescu, actual consilier în cadrul ANAF şi fost inspector principal în cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, are în conturi, în mod nejustificat, peste 440.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al ANI.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 440.581 de lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Bogdănescu în perioada exercitării funcţiei publice, potrivit Mediafax.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Raluca Maria Bogdănescu (fostă Mîrţoiu)”, precizează ANI.

Consilierul ANAF a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative.

Raluca Maria Bogdănescu nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite