Cine este românul din Spania care și-a otrăvit cele două fiice: „Era violent și periculos“

0
Publicat:

Cristian, care locuia într-o casă din piatră, izolată și fără electricitate, din Almeria, i-a terorizat pe toți: „Era violent și periculos“.

Cristian, românul crimonal din Spania FOTO El Spanol
Cristian, românul crimonal din Spania FOTO El Spanol

Dramă cutremurătoare într-o familie de români, stabiliți în Spania. Bărbatul de 35 de ani, aflat în proces de divorț, și-a otrăvit cele două fiice, de 2 respectiv 4 ani, după care și-a pus capăt zilelor.

Tragedia s-a petrecut într-un orăşel din provincia Almeria, în Spania.

Soţii locuiau separat de mai multă vreme, iar mama copilelor, sătulă de scandalurile dintre ei, voia să divorţeze. Copiii rămăseseră cu femeia, dar tatăl fetițelor avea un acord judecătoresc pentru a petrece o perioadă de timp cu ele.

Alina Florentina, în vârstă de 23 de ani, este cea care și-a găsit fiicele fără suflare. Conform informațiilor prezentate de sursa citată, femeia și tatăl celor două minore, Ionel Cristian, de origine română, erau în plin proces de divorț.

Unde locuia romanul din Spania FOTO El Spanol
Unde locuia romanul din Spania FOTO El Spanol

Un locuitor din Almeria a povestit presei din Spania că „bărbatul locuia acum la o fermă pe drumul spre Alboloduy, dar înainte de asta a locuit și în zona gării. Acolo am aflat pentru prima dată că își bătea soția. Am văzut o mașină a Gărzii Civile la ușă și un alt vecin mi-a spus ce s-a întâmplat. Se întâmpla când era însărcinată cu fetița. Apoi l-au părăsit și el s-a mutat acolo. Când a băut, a devenit violent. Numele lui era Cristian“. Un alt vecin a spus că românul „Era violent și periculos“.

Rezultatele preliminare ale autopsiilor efectuate asupra lui Cristian și a fiicelor sale au fost făcute publice marți. "Decesul s-a datorat otrăvirii cu pesticide", a precizat Înalta Curte de Justiție din Andaluzia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite