Informații noi despre ucigașii lui Adrian Kreiner: „Există bănuiala că sunt cetățeni români”, nu pakistanezi

0
0
Publicat:

Procurorii sibieni spun că, din informațiile strânse până în acest moment, cel mai probabil ucigasii omului de afaceri Adrian Kreiner sunt cetățeni români, nu ne origine asiatică, iar urmărirea penală se desfăşoară „in rem”,  potrivit Turnul Sfatului.

Imagini cu cele trei persoane purtând cagule. FOTO Turnul Sfatului
Imagini cu cele trei persoane purtând cagule. FOTO Turnul Sfatului

Prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, infirmă informațiile vehiculate în mediul online și în presă, potrivit cărora autorii ar fi cetățeni pakistanezi.

„În acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români”, a precizeazat, într-un comunicat, prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cercetările în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din mun. Sibiu continuă.

„La acest moment urmărirea penală se desfăşoară „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori”, se arată în comunicatul Parchetului. 

„Mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”

Procurorii lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării infractorilor (şi tragerii la răspundere penală)

„Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei. Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor”, se mai arată în comunicat.

 Adrian Kreiner a fost ucis în propria casă. FOTO colaj
Adrian Kreiner a fost ucis în propria casă. FOTO colaj

În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, Parchetul confirmă că se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie.

Ancheta procurorului criminalist beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, precum şi din cadrul altor inspectorate judeţene de poliţie din ţară şi din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, potrivit comunicatului.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite