Ce coşmar a trăit vecinul poliţistului-asasin! Vlădan îşi ţinea în teroare vecinul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa criminalului
Casa criminalului

I-a făcut viaţa un coşmar, l-a ameninţat cu moartea, l-a lovit şi i-a distrus apartamentul şi maşina. Un proces incredibil între Gheorghe Vlădan şi vecinul său terorizat! Iată cum era, de fapt, cel care a ucis două persoane şi a rănit alte şase la coaforul Perla!

Gheorghe Vlădan este văzut de unii vecini ca fiind un om cumsecade. Nu ştiu însă ce se întâmpla în curtea casei în care locuieşte. La etajul vilei, vecinul său a trăit un adevărat coşmar. Doru Stanciu nu a mai suportat şi a apelat la Justiţie pentru a-l scăpa de Gheorghe Vlădan. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

În plângerea făcută la Judecătoria sectorului 4 în 2005, Doru Stanciu susţine că Vlădan i-a tăiat „lumina, gazele, apa, cablu tv, soneria şi telefonul”, i-a spart closetul, coşul de fum la care era racordată soba din cameră, i-a spart planşeele de la baie şi hol, un perete, i-a stropit maşina cu ciment şi i-ar fi sustras şi 500 de euro. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Toate astea s-au întâmplat în decembrie 2004. Trei luni mai târziu, poliţistul asasin l-ar fi lovit, insultat şi ameninţat cu moartea. Judecătorii au dat sentinţa: l-au achitat pe Gheorghe Vlădan pentru că nu au fost suficiente probe la dosar. Citeşte AICI cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Femeie bătută de pistolar

Tot în 2005, Gheorghe Vlădan a mai fost dat în judecată pentru lovire şi alte violenţe. De data aceasta cea care a apelat la Justiţie a fost o femeie, Marinela Stan, care s-a plâns că a făst bătută de individul angajat la Minnisterul Administraţiei şi Internelor. În plângerea adresată instanţei, Marinela Stan a spus că Vlădan a lovit-o cu palma peste faţă şi cu picioarele peste corp. Vlădan a scăpat de acest proces după ce s-a împăcat cu victima sa.


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

image
image
image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite