Carmen Uscatu îl acuză pe managerul Spitalului Fălticeni: Cum e posibil să-ţi laşi medicii şi asistentele să moară şi tu să îţi iei navă spaţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatoarea Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, Carmen Uscatu, afirmă că, în plină pandemie, managerul Spitalului Fălticeni intenţionează să cumpere un echipament de 332.000 de lei, pentru operaţii ortopedice, în condiţiile în care personalul nu are măşti şi mănuşi. „Cum e posibil să-ţi laşi medicii şi asistentele să moară şi tu să îţi iei navă spaţială”, a scris, sâmbătă, Carmen Uscatu pe Facebook.

Carmen Uscatu a postat, sâmbătă seară, pe Facebook, un mesaj care începe cu cuvintele „Fălticeni, trezeşte-te!”

„N-a văzut Parisul aşa echipament, dar şi-l achiziţionează în plină pandemie managerul de la spitalul din Fălticeni, Vlad Alexandru Morariu. Şi nu, nu e pentru pandemie”, a scris Carmen Uscatu pe Facebook.

Aceasta afirmă că, în 30 martie, a fost lansată comanda în SEAP, la preţul estmativ de 332.000 lei pentru sistem de ghidare şi ţintire computerizată fără iradiere a tijelor de humerus, tibie şi femur.

„Vlad Alexandru Morariu este manager şi medic primar ortopedie traumatologie la spitalul Fălticeni. Cel vechi. Cel nou e acela care nu se deschide de 27 de ani că mai are nevoie de bani pentru echipamente de terapie intensivă. În timp ce oamenii strâng câte 2 euro, într-o campanie, domnu' manager îşi ia un echipament pentru sine. Pentru orgoliul lui de ortoped. Şi nu orice echipament, ci un echipament pe care nu îl au nici cele mai tari spitale din Franţa. Sigur, e mişto să îl ai, dar nu în pandemie, când nevoie e de măşti şi mănuşi. Şi să ne înţelegem, câte operaţii se pot face în Fălticeni de acest gen ca să îţi iei echipament de top?

Cum e posibil domnule manager să-ţi laşi medicii şi asistentele să moară şi tu să îţi iei NAVĂ SPAŢIALĂ?”, a mai scris Carmen Uscatu.

Aceasta afirmă că personalul spitalului se plânge „pe la colţuri, pe grupuri de whatsapp sau pe Facebook că nu au materiale”.

„Ei poate vor scăpa, dar tu nu prea cred”, a mai scris Uscatu.

Pavilionul central al Spitalului Fălticeni a fost închis, sâmbătă, după ce 44 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu Covid-19.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite