Amânare în dosarul în care Tăriceanu e acuzat de mărturie mincinoasă. Nu a venit la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat luni, pentru 25 martie, judecarea apelului DNA în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat în primă instanţă pentru mărturie mincinoasă.

Tăriceanu nu a fost prezent la proces şi a transmis prin avocatul său că nu doreşte să fie audiat în sala de judecată deoarece nu mai are nimic de adăugat faţă de ce a spus la instanţa de fond, însă stă la dispoziţia instanţei pentru orice lămurire.

Judecătorii i-au spus avocatului că Tăriceanu poate să se prezinte la următorul termen al procesului din 25 martie sau poate depune un înscris care să ateste că nu mai doreşte să fie audiat.

De cealaltă parte, procurorul de şedinţă a solicitat reaudierea unor martori, printre care Victor Ponta, Dan Motreanu şi Dan Andronic, arată stirileprotv.ro. La rândul lui, avocatul lui Tăriceanu s-a opus reaudierilor de martori şi a cerut să fie trimise adrese la DNA pentru a se comunica dacă procurorii au respectat dispoziţiile legale în legătură cu interceptarea lui Tăriceanu şi a fostei sale soţii, Ioana Valmar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite