Poliția, alertată de familia Andreei Tonciu: o grenadă ar fi fost găsită în curtea casei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O stradă din Sectorul 3 al Capitalei a fost închisă, în această dimineață, din cauza unei grenade. Poliția și pirotehniștii care au făcut cercetări la fața locului au constatat că proiectilul nu avea material exploziv în interior. 

Aceasta ar fi fost găsită inițial în curtea casei în care locuiește mama vedetei Andreea Tonciu, fiind găsită de sora vedetei. Aceasta a aruncat peste gard grenada pentru că a considerat că este de jucărie.

Grenada nu avea material exploziv în interior
Grenada nu avea material exploziv în interior

„În această dimineață, în jurul orei 08.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada”, anunță Poliția Capitalei.

Echipele de intervenție au evacuat și elevii aflați în școala din proximitate. În urma cercetărilor însă, pirotehniștii au anunțat că grenada nu prezintă niciun pericol, neavând exploziv în interior.

Proiectilul ar fi fost găsit inițial în curtea casei în care locuiește mama vedetei Andreea Tonciu, fiind găsită de sora vedetei. Aceasta a aruncat peste gard proiectilul pentru că a considerat că este de jucărie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite