Şcoala internaţională InSPE se transformă în King’s Oak British International School

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala va avea, pe lângă creşă, şi învăţământ primar şi secundar
Şcoala va avea, pe lângă creşă, şi învăţământ primar şi secundar

Schimbarea denumirii instituţiei din InSPE în King’s Oak British International School are loc din martie 2016. Mişcarea va aduce şi o dezvoltare a curriculumului, astfel că şcoala va oferi creşă, învăţământ primar şi secundar.

The International Nursery School a luat naştere acum 22 de ani, iar modificarea structurii a fost cerută de către părinţii copiilor care învaţă la şcoala cu specific britanic.

“De-a lungul anilor, şcoala a evoluat astfel că aveam nevoie de o nouă identitate care să reflecte complet  valorile şi experienţa noastră, dar şi faptul că am introdus noi cicluri de învăţământ. Atât numele, cât şi logoul sunt inspirate de modul în care elevii noştri văd şcoala şi suntem încântaţi de ideile lor. Scopul nostru este să le insuflăm dorinţa de a învăţa mereu, de a pune întrebări, aduna argumente, rezolva probleme şi de a-şi folosi aptitudinile cu scopul de a accesa informaţii şi descifra lumea din jurul lor”, a declarat Susan Eriksson, directorul King’s Oak British International School.

Şcoala are 30 de profesori care predau zilnic la 121 de copii ale caror familii provin din 20 de tari precum Austria, Franţa, Marea Britanie, Suedia, Kazakhstan, Australia, India sau România. 

Costurile anuale pentru un ciclu full time în clasele primare ajunge până la 13.000 euro, în timp ce costurile pentru creşă depind de programul ales.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite