Profesoară din Prahova, batjocorită de elevi. Mai mulți băieți simulau acte sexuale cu ea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară de la o școală din comuna Bredu, Prahova, a fost batjocotită de mai mulți elevi în timpul orei. Mai mulți băieți simulează acte sexuale cu cadrul didactic, în timp ce alți elevi filmează momentul.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit publicației PHonline.ro, întâmplarea ar fi avut loc în timpul orei de Limba Engleză, iar profeosara batjocorită se numește Ana Maria Teleanu.

Elevii de 13 ani care au hărţuit cadrul didactic de la şcoala gimnazială din Pietriceaua s-au ales cu nota scăzută la purtare cu şase puncte şi au primit mustrare scrisă, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Ministrul Ligia Deca a declarat vineri că siguranţa fiecărei persoane din unităţile de învăţământ este prioritară pentru Ministerul Educaţiei şi precizat că a demarat deja o serie de consultări pentru a găsi cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte incidentele petrecute în şcoli.

Videoclipurile în care este batjocorită profesoara sunt preluate de pe site-ul publicației citate:

Ce spune Poliția

„La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se mai arată în știrea publicației.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite