Ministerul Educaţiei a numit experţii care vor selecta membrii comisiilor de specialitate ale CNATDCU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj Foto: Mediafax
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj Foto: Mediafax

Ministerul Educaţiei a semnat ordinul de numire a comitetelor care vor spijini Ministerul Educaţiei în selecţia noilor membri din comisiile de specialitate ale Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), a anunţat Adrian Curaj, miercuri, pe facebook. Peste 1.200 de profesori s-au înscris pentru a face parte din comisiile CNATDCU.

„Am semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini Ministerul Educaţiei în procesul de selecţie a viitorilor membri CNATDCU. Lista nominală a fost publicată acum câteva săptămâni, spre consultare, pe site-ul MENCS.

Între timp, prin aplicaţia Brainmap s-au înscris peste 1.200 de profesori care şi-au exprimat astfel intenţia de a face parte din cele 35 de comisii ale noului Consiliu. Mulţumesc tuturor acelora care au răspuns apelului! Cred că demersul acesta transparent va genera un Consiliu robust şi eficient.

Până pe 16 mai, comitetele de selecţie vor analiza candidaturile şi vor propune lista noilor membri CNATCDU, pe care o vom publica, spre consultare, pe site-ul Ministerului Educaţiei”,arată postarea de pe facebook a ministrului Educaţiei, Adrian Curaj.

140 de experţi au fost nominalizaţi pentru a face parte din comitetele de selecţie a noilor membri din comisiile de specialitate ale (CNATDCU).

Lista experţilor numiţi poate fi vizualizată mai jos:

  

  Comitete Selectie Comisii CNATDCU (1)

Termen prelungit pentru înscrierea candidaturilor la Consiliul care acordă şi retrage doctoratele

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite