Ciorna emoţionantă a unui elev de 10 ani: „Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile... bagă de seamă, timpul se scurge repede”

0
0

Profesorii de la Colegiul Naţional „IL Caragiale” din Bucureşti care au supravegheat examenul elevilor de admitere în clasa a V-a au descoperit, după examen, uitată în bancă, o ciornă scrisă de unul dintre micuţii candidaţi. Cele aşternute pe hârtie de un copil de 10 ani i-au impresionat pe dascăli până la lacrimi.

Absolvenţii claselor a IV-a care doresc să-şi continue studiile la un Colegiu au susţinut astăzi un examen în acest sens la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. 

Concret, examenul a constat în susţinerea a două probe distincte la Română şi Matematică. După ce s-a terminat prima probă, cea de limba română, profesorii au descoperit în banca unui elev, ciorna acestuia, în care şi-a notat gândurile.

Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că aşa vei rămâne toată viaţa. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu braţele deschise. Ce mai aştepţi?! Distrează-te cât eşti copil! Lasă-ţi gândurile triste spre adulţi şi bagă de seamă, timpul se scurge repede!”, a lăsat scris în bancă un copil de 10 ani.

Rezultatele testului susţinut astăzi de absolvenţii şcolii primare vor fi afişate la avizierul Colegiului, joi, 7 iulie, la ora 15.00. În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, afişarea rezultatelor finale fiind aşteptată vineri, 8 iulie, la ora 18.00. 

Mai multe - Educație

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite