Vedeta de 97 de ani pe Instagram: „Oamenii povestesc lucruri despre viața lor unor străini și este o prostie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la lansarea pe Instagram ca @dorothylovesnewyork, Dorothy Wiggins, acum în vârstă de 98 de ani, are acum aproape 100.000 de urmăritori.

Dorothy Wiggins FOTO Instagram
Dorothy Wiggins FOTO Instagram

Bătrâna a devenit vedetă pe rețelele sociale, dar nu le apreciază. „Cred că telefoanele mobile sunt o invenție minunată și au făcut viața mult mai ușoară pentru toată lumea, dar cred că rețelele sociale sunt stupide. Oamenii povestesc lucruri despre viața lor unor străini și este o prostie. Nu mă interesează deloc”, spune ea.

Totul a început după ce soțul ei, Guy, a murit, după ce un prieten jurnalist a început să-i filmeze plimbările prin New York, relatează The Guardian.

După moartea lui, Wiggins și-a petrecut timpul alcătuind un album foto cu viața lor, dar apoi a început să facă plimbări prin oraș. Unul dintre copiii ei, Noel, îi ceruse prietenului său jurnalist Michael Astor să realizeze un scurtmetraj despre părinții lui. Acum, el a sugerat ca Astor să filmeze activitățile de zi cu zi ale mamei sale. Astor a început să posteze clipuri ale escapadelor lui Wiggins în Manhattan pe Instagram și TikTok.

Micuță, înarmată cu un baston de lemn și întotdeauna îmbrăcată elegant, Wiggins și-a câștigat în curând un număr mare de fani, datorită stilului fără ocolișuri în care vorbea despre orice, de la restaurantele din zonă până la adaptările teatrale ale musicalurilor clasice și arta seducției. Într-un clip, ea explică cu pasiune presupusele beneficii pentru sănătate ale consumului de vin la fiecare masă.

Totuși, Wiggins citește comentariile fanilor ei și îi place să se întâlnească cu ei pe stradă. „Sunt încântată că oamenii sunt inspirați de longevitatea și atitudinea mea. Am fost model și am făcut și actorie, așa că nu mă deranjează că oamenii se uită la mine sau că sau Michael mă filmează”, spune ea.

 „Nouă milioane de oameni m-au urmărit jucând tenis și asta m-a încântat. Campioana Chrissie Evert chiar a lăsat un comentariu! Nu mă voi lăsa de jucat tenis”, spune ea. Deși ea și Astor filmează aproape în fiecare zi, viața lui Dorothy este în mare parte neschimbată. Și-a păstrat prietenii și respectă „ora sacră a cocktailului” pe care o ținea în fiecare zi cu Guy, un pictor peisagist și diplomat (băutura ei preferată este un whisky cu gheață, alături de un pahar cu apă).

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite