Billie Eilish a dezvăluit că este atrasă de femei: „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știu”

0
Publicat:

Deranjată de faptul că oamenii vorbesc despre orientarea ei sexuală, cântăreața americană Billie Eilish, în vârstă de 21 de ani, le-a cerut internauților, printr-o postare publicată pe contul său de Instagram, să nu mai vorbească despre acest subiect, relatează BBC. 

Billie Eilish
Billie Eilish a mărturisit că se simte atrasă de femei. FOTO getty images (Arhivă)

Artista a sugerat că este atrasă de femei în cadrul unui interviu acordat recent revistei Variety. În plus, la ceremonia de decernare a premiile Hitmakers, organizată de revista americană în weekend, cântăreața a fost întrebată în fața camerei de filmat dacă a vrut să iasă în evidență. 

Din acel moment, Billie Eilish a mulțumit sarcastic revistei Variety pentru că a „a dezvăluit orientarea sa sexuală”, în loc să vorbească „despre orice altceva care contează”. 

BBC Newsbeat a contactat publicația pentru comentarii. 

Cu toate că artista părea liniștită în timpul discuției de pe covorul roșu, care a avut loc sâmbătă, 2 decembrie, postarea ei de pe Instagram nu a fost la fel de relaxată. 

„Mulțumesc Variety pentru premiul meu și, de asemenea, pentru că mi-ai dezvăluit orientarea sexuală, pe covorul roșu, la ora 11 dimineața, în loc să vorbești cu mine despre orice altceva care contează", se arată în postarea cu pricina. 

„Îmi plac băieții și fetele. Lăsați-mă în pace cu asta, vă rog”, se mai arată în postare. 

În interviul acordat revistei, care a fost publicat pentru prima dată pe 13 noiembrie, Billie Eilish a mărturisit că se simte atrasă de femei.  

Niciodată nu am simțit că aș putea interacționa destul de bine cu fetele", a declarat artista pentru Variety. 

Le iubesc atât de mult. Le iubesc ca oameni. Mă simt atrasă de ele. Sunt atrasă de ele cu adevărat", a mai dezvăluit ea.

Când a fost întrebată pe covorul roșu despre orientarea ei sexuală, ea a afirmat: „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știu”. 

Cu toate acestea, ea a dezvăluit și că nu crede că oamenii ar trebui să-și dezvăluie orientarea sexuală. 

De ce nu putem pur și simplu să existăm?", a spus ea.  

Alături de fratele și colaboratorul ei, Finneas, Eilish a fost recompensată cu premiul „Cântecul de film al anului” pentru piesa „What Was I Made For” (Barbie). 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite