Un polițist a început să latre ca să convingă un suspect să se predea. Imaginile s-au viralizat VIDEO

0
Publicat:

Un adjunct al șerifului din comitatul Pierce a folosit o modalitate unică și, totodată, bizară pentru a-i determina pe doi adolescenți să se predea. Aceștia se ascundeau într-o pădure, după ce furaseră o mașină.

Pentru a-i convinge pe tineri să iasă din ascunzătoare, unul dintre oamenii legii a început să imite un câine polițist, gata de atac, notează FOX 13.

Povestea a început dimineața zilei de 18 august, când polițiștii au fost sesizați cu privire la furtul unui autovehicul. Unul dintre sergenți a desfășurat un baraj cu cuie înaintea mașinii, pentru a o opri, însă șoferul și-a văzut de drum, lovindu-l pe bărbat.

Cauciucurile automobilului s-ar fi spart, motiv pentru care adolescenții au abandonat mașina la un colț de stradă și au luat-o la fugă.

În total a fost vorba despre patru suspecți. Unul dintre polițiști i-a găsit pe doi dintre fugari într-o râpă, lângă albia unui pârâu.

Polițistul a început să latre pentru a convinge suspectul să se predea FOTO Shutterstock
Polițistul a început să latre pentru a convinge suspectul să se predea FOTO Shutterstock

În imaginile surprinse de camera corporală, publicate de Departamentul de Poliție din comitatul Pierce, sergentul le strigă adolescenților:

„Nu ne faceți să eliberăm câinele!”

Adjunctul începe apoi să urle și să latre, întocmai precum un câine polițist. În realitate, patrupedul nu exista.

Cei doi adolescenți au ieșit din ascunzătoare și au fost arestați pe loc, fără alte incidente. Ceilalți doi au fost și ei arestați, la scurt timp după aceea. Aceștia au declarat, ulterior, că de fapt au crezut că era un câine pe urmele lor.

„De îndată ce am auzit acel câine, am renunțat”, a recunoscut unul dintre hoți.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite