Un bărbat înarmat a fost ucis de poliţişti, după ce a omorât trei persoane pe care le luase ostatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie FOTO 9News Denver/ nydailynews.com
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie FOTO 9News Denver/ nydailynews.com

Un bărbat înarmat a ucis, sâmbătă dimineaţă, trei persoane pe care le-a luat ostatice într-o casă din statul american Colorado. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului l-au ucis pe agresor într-un schimb de focuri, după mai multe ore de negocieri eşuate.

O echipă SWAT a intervenit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 03.00, la o casă de la periferia oraşului Aurora, unde un bărbat care luase ostatice trei persoane a tras mai multe focuri de armă, informează Associated Press. Potrivit „New York Daily News”, vecinii au declarat jurnaliştilor sosiţi la faţa locului că au simţit miros de gaz lacrimogen.

La faţa locului s-au deplasat peste 40 de poliţişti şi negociatori, care au încercat timp de şase ore să aplaneze conflictul şi să salveze vieţile ostaticilor, informează aceeaşi sursă.

Poliţia a reacţionat imediat: a blocat străzile din apropierea casei şi a evacuat mai multe imobile aflate prin preajmă. Poliţiştii au negociat mai multe ore cu agresorul, care se baricadase în casă între timp,  însă n-au putut ajunge la nicio înţelegere cu acesta.

Într-un schimb de focuri, trupa SWAT l-a împuşcat mortal pe agresor. În interiorul casei, poliţiştii au găsit trupurile neînsufleţite ale celor trei ostatici.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei locale, o a patra persoană a scăpat nevătămată, însă n-au fost oferite alte informaţii.

În urmă cu şase luni, orăşelul din Colorado a ajuns în atenţia presei internaţionale, după ce un bărbat înarmat a intrat într-un cinematograf din localitate şi a omorât 12 oameni şi a rănit alţi 58.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite