Un bărbat din SUA s-a împușcat în somn, în timp ce visa că în locuința sa au pătruns hoții

0
Publicat:

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din statul american Illinois s-a împușcat în picior în timp ce visa că în locuința sa au pătruns hoții, relatează CNN.

Mark Dicara
Mark Dicara a fost eliberat pe cauțiune. Foto Captură video YouTube

Mark Dicara a fost arestat, fiind acuzat de posesie ilegală de armă și de descărcarea nesăbuită a acesteia, se arată într-un comunicat de presă al biroului șerifului din Lake County. 

Întâmplarea a avut loc pe 10 aprilie. Polițiștii au fost sesizați că într-o locuință din Lake Barrington, la circa 65 de kilometri nord-vest de Chicago, o persoană a fost împușcată. 

Bărbatul a mărturisit că a visat că cineva a pătruns în casă, și-a luat pistolul Magnum 357 și a deschis focul asupra celui pe care îl considera hoț. 

În momentul în care s-a împușcat în picior, bărbatul s-ar fi „trezit din vis”, conform oamenilor legii. 

Am cercetat cazuri de împușcături accidentale sau din neglijență, însă acesta este primul de care ne amintim în care cineva a tras cu o armă din cauza unui vis pe care îl avea", a transmis șeful adjunct al Lake County, Christopher Covelli. 

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbatul deja „pierduse o cantitate semnificativă de sânge” și i-au aplicat un garou ca prim ajutor. Apoi, Dicara a fost transportat la spital. 

„Din fericire, glonțul nu a trecut prin peretele comun pe care Dicara îl împărțea cu vecinii", se arată în comunicat. 

Mark Dicara a fost eliberat pe cauțiune, după ce a plătit suma de 150.000 de dolari. Acesta urmează să se prezinte în instanță la sfârșitul lunii. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite