Trump a fost filmat ignorând un băiat cu dizabilităţi care voia să dea mâna cu el VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump Foto: EPA
Donald Trump Foto: EPA

Preşedintele american Donald Trump a fost filmat “ignorând complet” un băiat cu dizabilităţi, care s-a întins de mai multe ori pentru a dat mâna cu el, la un eveniment de la Casa Albă, relatează Daily Mirror.

Imagini filmate după ce politicianul a rostit un discurs pasionat despre sistemul de asigurări medicale îl arată pe Trump dând mâna cu mai mulţi oaspeţi – inclusiv copii – la reşedinţa sa oficială.

Liderul american, în vârstă de 71 de ani, a numit copiii aliniaţi în spatele său “victimele Obamacare” în discursul despre metode pentru a îmbunătăţi asigurările medicale din SUA.

Însă clipul a fost distribuit intens în mediul online, iar utilizatorii reţelelor de socializare l-au criticat pe politicianul controversat.

 “Nici măcar nu a bătut palma cu băiatul în scaun cu rotile!!”, a subliniat unul. “Folosirea copiilor bolnavi ca recuzită. JOSNIC!”, a scris altul.

„Mi se face greaţă”, a afirmat încă unul.

Chiar şi J.K. Rowling, autoarea “Harry Potter”, l-a criticat pe Trump. “Cât de uimitor şi cât de oribil, că Trump nu catadicseşte să dea mâna unui băiat care voia doar să îl atingă pe preşedinte”, a scris ea pe Twitter.

Cu toate acestea, alţii au subliniat că într-o versiune completă a imaginilor, Trump îl salută pe băiat la intrarea în sală, înainte de discurs.

În noiembrie 2015, Trump a fost criticat pentru că a ironizat un reporter New York Times cu dizabilităţi.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite