Pentagonul are un plan de supravieţuire pentru o viitoare apocalipsă zombie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Documente ale Pentagonului au fost dezvăluite recent, demonstrând existenţa unui plan pentru apărare rasei umane de la extincţie, având data de 30 aprilie 2011, documentul este o detaliere amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie şi tehnici de supravieţuire.

Deşi suntem obişnuiţi să auzim de spre invazii zombie mai ales din industria cinematografică hollywoodiană şi din literatură, se pare că Pentagonul a întocmit propriile planuri de luiptă împotriva morţilor nemorţi. Documentul neclasificat, obţinut de publicaţia „Foreign Policy”, este datat la 30 aprilie 2011 şi este intitulat CONOP 8888, supranumit şi „Lupta împotriva invaziei zombie.”

„Cel mai rău caz posibil”, potrivit documentului care a stat ascuns în arhivele Pentagonului, ar fi declanşarea unui atac al zombilor care ar infecta oamenii sănătoşi, fără a lăsa timp de acţiune forţelor speciale. O altă ameninţare menţionată în CONOP 8888 este şi cea a „găinilor zombie  (CZ), care apar după ce găinile bătrâne, care nu mai pot face ouă, sunt eutanasiate şi îngropate de îngrijitori, însă reuşesc să-şi sape tunelul către suprafaţă”, ca zombie, precizeaz „The Daily Mail”.

Un alt atac s-ar mai putea ivi din partea unor zombie malefici şi cu puteri magice, creaţi în urma unor experimente supranaturale, şi ne-am putea trezi şi cu existenţa unor zombie vegetarieni, care mănâncă doar plante şi care nu reprezintă o ameninţare pentru oameni.

În textul documentului poate fi găsit un avertisment care scoate în evidenţă că „acest plan nu a fost gândit să fie o glumă”.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite