Patru prieteni care plănuiau o infracțiune, uciși, dezmembrați și aruncați în râu

0
Publicat:

Caz șocant în statul american Oklahoma, unde trupurile a patru bărbați au fost descoperite într-un râu. Din informațiile investigatorilor, cei patru bărbați erau prieteni, doi dintre ei chiar frați, și au fost văzuți ultima dată pe 9 octombrie, plecând pe biciclete. Se pare că cei patru plănuiau să comită un jaf, dar au ajuns să fie victime.

Cei patru bărbați găsiți morți în râu FOTO: Poliție
Cei patru bărbați găsiți morți în râu FOTO: Poliție

Cadavrele lui Mark Chastain (32 de ani), Billy Chastain (30), Mike Sparks (32) și Alex Stevens (29) au fost găsite la o săptămână după dispariția bărbaților, în mod misterios. Trupurile lor erau prezentau răni produse prin împușcare și erau dezmembrate. După ce au fost ciopârțite, cadavrele au fost aruncate în râu. Dispariția celor patru prieteni a fost semnală de soția unuia dintre ei.

Un martor căruia i s-a propus să se alăture bărbaților a spus anchetatorilor că cei patru plănuiau să comită o infracțiune de proporții, care să le asigure traiul pentru restul vieții, potrivit șefului poliției. Anchetatorii nu știu, însă, ce plan aveau.

Proprietarul depozitului, Joe Kennedy, a fost arestat. Deocamdată, nu i-au fost aduse acuzații legate de crime, dar depozitul de fier vechi se află lângă o proprietate unde investigatorii au găsit „dovezi ale unui eveniment violent”.

 „Am investigat 80 de crime în cariera mea... dar cazul acesta are cel mai mare număr de victime și este un eveniment foarte violent”, a declarat șeful poliției din Okmulgee, Joe Prentice.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite