O membră a Congresului american, acuzată că și-a ”articulat” fostul soț. Poliția investighează evenimentul petrecut într-un restaurant din Colorado

0
Publicat:

Poliția investighează o aparentă altercație între republicana Lauren Boebert și fostul ei soț într-un restaurant din Colorado.

 Lauren Boebert este membră a partidului Republican FOTO: X
Lauren Boebert este membră a partidului Republican FOTO: X

Șeful poliției din Silt, Mike Kite, a confirmat pentru CBS News că o anchetă este în curs de desfășurare, dar nu a oferit informații suplimentare, scrie bbc.com.

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar Lauren Boebert a declarat: "Nu l-am lovit pe Jayson cu pumnul în față și nimeni nu a fost arestat".

Ea și Jayson Boebert au divorțat la începutul acestui an.

În declarația sa publicată duminică, ea a adăugat că se consultă cu un avocat în legătură cu afirmațiile false făcute împotriva ei.

Jayson Boebert a declarat pentru Denver Post că nu dorește să depună plângere în legătură cu cele întâmplate.

"Nu vreau să se întâmple nimic", a declarat el ziarului. "Eu și ea avem conversație dificilă".

În septembrie, Lauren Boebert a fost escortată dintr-un teatru din Denver în timpul unei reprezentații a musicalului Beetlejuice, după ce a fost acuzată de comportament perturbator.

Atunci când și-a cerut scuze pentru acel incident, ea a făcut referire la "divorțul ei dificil" ca motiv pentru comportamentul ei.

"Pledez vinovată pentru că am râs și am cântat prea tare!", a adăugat lauren Boebert pe X, fostul Twitter, la acea vreme.

Mai recent, ea a anunțat că va candida în 2024 într-un alt district din Colorado.

În declarația sa de duminică, ea a spus că presupusul incident de la restaurant a fost "un alt motiv pentru care mă mut".

În 2021, Lauren Boebert a iscat un scandal în toată regula după ce a declarat că îşi va purta pistolul în Congres.

Am fost aleasă pentru a proteja acest drept aici”, spune Boebert, reprezentantă a statului Colorado, într-un filmuleţ distribuit pe pagina sa de Twitter.

„Chiar dacă lucrez acum într-unul dintre cele mai liberale oraşe ale Americii, refuz să-mi abandonez drepturile, în special dreptul la Al Doilea Amendament”, afirma Boebert.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite