O femeie și-a omorât prietena pentru a-i fura fătul nenăscut. Planul șocant al criminalei

0
Publicat:

O femeie din Texas a fost condamnată luni pentru omor calificat, după ce și-a ucis prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut.

Taylor Rene Parker (dreapta) a ucis o tânără însărcinată FOTO Daily Beast
Taylor Rene Parker (dreapta) a ucis o tânără însărcinată FOTO Daily Beast

Taylor Rene Parker în vârstă de 29 de ani a fost găsită vinovată de uciderea lui Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, prietena ei. Crima a avut loc în octombrie 2020, iar femeia a răpit fetița nenăscută a victimei, după ce i-a tăiat acesteia abdomenul.

Verdictul juriului format din șase bărbați și șase femei a venit după trei săptămâni de mărturii înspăimântătoare, potrivit NBC News, citată de Digi24.

Avocații lui Parker au susținut de-a lungul procesului că bebelușul nu a fost niciodată în viață, nu că ar fi murit după răpire, pentru a reduce din pedeapsă. „Nu poți răpi o persoană care nu s-a născut vie”, a spus avocatul Jeff Harrelson în pledoaria finală.

Totuși, procurorii au spus că mai mulți medici au stabilit că bebelușul era în viață.

Taylor Rene Parker și-a premeditat fapta, potrivit anchetatorilor. Astfel, cu câteva luni înainte de a o ucide pe tânăra de 21 de ani, ea a simulat o sarcină. Reagan a fost lovită în cap de cel puțin cinci ori, dar rămăsese în viață când i-a fost extras copilul.

„Durerea pe care Reagan trebuie să o fi simțit atunci când Taylor a început să-i taie abdomenul e de nedescris”, a spus Lauren Richards, de la biroul procurorului. „Când Taylor a scos copilul, Reagan era încă în viață... Nu a putut să o lase în viață. Nu a fost o moarte rapidă...”, a mai spus aceasta.

Procurorii au solicitat pentru criminală pedeapsa cu moartea, însă jurații pot opta pentru închisoare pe viață fără eliberare condiționată. Sentința finală va fi pronunțată începând cu data de 12 octombrie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite