O femeie din SUA a fost compactată de patru ori după ce a fost aruncată într-o mașină de gunoi: „Era în agonie” VIDEO

0
Publicat:

O femeie, în vârstă de 60 de ani, din Manchester, New Hampshire, a trecut prin clipe groaznice luni, 29 ianuarie. Ea s-a ales cu râni grave, după ce tomberonul în care se afla a fost golit în sistemul mașinii de gunoi care procesează resturile și a fost compactată de patru ori, relatează Metro.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, le-a spus pompierilor că a căzut în tomberon în timp ce arunca gunoiul. Incidentul a avut loc într-un complex de apartamente. 

Conform pompierilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00. 

După ce gunoiul a fost compactat de cel puțin patru ori, șoferul a observat-o pe femeie cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere montată în interiorul vehiculului. 

Conducătorul mașinii de gunoi a alertat serviciile de urgență, iar misiunea de salvare a durat aproximativ o jumătate de oră.  

Operațiunea de salvare a fost dificilă. Foto Captură video YouTube
Operațiunea de salvare a fost dificilă. Foto Captură video YouTube

Se auzeau doar țipete”, a declarat Amanda Czzowitz, o vecină a femeii, pentru Boston 25 News. „Era în agonie”, a mai adăugat ea. 

Operațiunea de salvare a fost dificilă, au declarat pompierii pentru Boston.com. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Eliot. 

Nu se știe cât timp a stat aceasta în tomberon înainte ca acesta să fie golit. 

În 32 de ani, nu am mai văzut așa ceva în toată cariera mea”, a declarat șeful departamentului de pompieri Bob Beaudet pentru WMUR. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite