O femeie, condamnată să lucreze într-un fast food, după ce a aruncat mâncare în fața unui ospătar VIDEO

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost condamnată la o lună de închisoare și două luni de muncă la un restaurant fast-food, după ce a agresat un ospătar. Imaginile cu aceasta în timp ce aruncă un bol cu mâncare fierbinte în fața angajatei au devenit virale, declanșând o reacție rapidă a autorităților judiciare.

Femeia ca trebui să lucreze două luni într-un restaurant FOTO Pixabay
Femeia ca trebui să lucreze două luni într-un restaurant FOTO Pixabay

Imaginile cu Rosemary Hayne mustrând-o pe angajata Chipotle, Emily Russell, au fost surprinse pe data de 5 septembrie. Videoclipul în care îi aruncă mâncarea în față a devenit viral, potrivit CNN.

Hayne, o mamă de patru copii în vârstă de 39 de ani, a pledat vinovată pentru acuzația de agresiune și a primit sentința, săptămâna trecută, la tribunalul municipal din Parma, Ohio.

Judecătorul Timothy Gilligan i-a dat posibilitatea de a alege între o pedeapsă de 90 de zile de închisoare sau o pedeapsă de 30 de zile pe lângă 60 de zile de muncă într-un loc de muncă de tip fast-food. Femeia a ales cea de-a doua variantă.

Hayne nu și-a găsit încă loc de muncă ân domeniu, a declarat, miercuri, avocatul ei, Joseph O’Malley. Clienta sa nu avea antecedente penale înainte de incident, potrivit spuselor sale și îi pare cu adevărat rău pentru cele întâmplate.

„Să nu lăsăm ca asta să-i definească tot restul vieții”, a spus el, pentru CNN.

Sentința, o premieră

Gilligan a menționat că Hayne va trebui să lucreze acolo 20 de ore pe săptămână. Judecătorul a spus că este prima dată când pronunță o astfel de sentință, dar, din păcate, nu este primul incident de acest gen cu care a avut de-a face.

El a spus că a existat un caz, în urmă cu câțiva ani, în care un client care nu a primit un prăjitură într-un Happy Meal la un McDonald’s a pătruns pe geamul de la drive-thru și a început să lovească un muncitor. Inculpatul a primit 90 de zile de închisoare.

Într-o solicitare de comantarii din partea CNN, Chipotle a răspuns: „Sănătatea și siguranța angajaților noștri este cea mai mare prioritate a noastră și suntem încântați să vedem că se face dreptate pentru orice persoană care nu tratează membrii echipei noastre cu respectul pe care îl merită”.

Pe lângă timpul de închisoare și timpul petrecut lucrând la fast-food, Hayne va trebui să plătească o amendă de 250 de dolari și se va afla sub control judiciar pentru o perioadă de doi ani.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite