O femeie care si-a ucis copiii a sfârșit groaznic. Descoperirea macabră făcută în locuința sa VIDEO

0
Publicat:

O femeie, mamă a unor gemeni de 5 ani, este suspectată că i-a ucis pe copii înainte de a se sinucide, Cei doi frați au fost găsiți morți într-o casă din Sanford, Florida, vineri dimineață, la scurt timp după ce mama lor a sărit de pe un pod.

Anunțul a fost făcut de șeriful din comitatul Seminole, Dennis Lemma, într-o conferință de presă, relatează The Independent.

Poliția a deschis o anchetă FOTO Arhivă Adevărul
Poliția a deschis o anchetă FOTO Arhivă Adevărul

Trupul femeii a fost recuperat și a fost identificatăca fiind Catorreia Hutto, în vârstă de 31 de ani. Cadavrele lui Ahmed Jackson și Ava Jackson, în vârstă de 5 ani, au fost găsite acasă, în timpul unei percheziții.

Anchetatorii au descoperirt și o armă în apropierea locului în care au fost găsiți gemenii, dar au spus că nu au găsit semne pe trupul copiilor care să contureze ipoteza unei crime.

Medicul legist nu a efectuat încă teste toxicologice și nu a stabilit cauza morții.

Mama sare de pe pod, comite, evident, ceea ce este acum o sinucidere și pare a fi o crimă  în această casă”, a spus șeriful Lemma, potrivit Fox 5.

Hutto lucra pentru o agenție temporară făcând muncă de birou și fusese văzută la serviciu cu câteva zile mai devreme, a spus dl Lemma.

Gemenii, care aveau nevoi educaționale speciale, nu mai fuseseră la școală din 13 octombrie, a adăugat el.

S-a luptat cu depresia

Mama lui Hutto a spus că fiica ei s-a luptat de-a lungul vieții cu depresia, dar nu au existat semne evidente ale unui declin recent al sănătății ei mintale, a raportat biroul șerifului.

Familia părea să aibă dificultăți financiare din cauza hranei puține găsite în casă, au spus oficialii.

Hutto și-a achiziționat casa printr-o organizație caritabilă nonprofit, Habitat for Humanity , cunoscută pentru construirea de case pentru oameni care nu și-ar putea permite un adăpost. Aș fi vrut doar să fi știut cineva, știi? a spus Eddie Gray, un vecin. „Poate că ar fi fost capabil să intervină. Îi vezi trecând, doar îi faci cu mâna și îi saluti și mergi mai departe. Poate că dacă ar fi avut pe altcineva cu care să vorbească, ar fi putut face diferența.

Am inima frântă, sunt absolut devastată”, a spus Latoshia Reynolds, o altă vecină.

Ca mamă a unui tânăr de 15 ani este foarte greu. Ca ea să fie atât de tulburată... se pare că nu avea pe nimeni cu care să discute, este pur și simplu devastator și arată starea lumii în care ne aflăm acum.”

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite