O femeie a câștigat marele premiu la loto de două ori în 10 săptămâni. Suma uriașă pe care a primit-o

0
Publicat:

Norocul a fost de partea unei femei din SUA de două ori. Christine Wilson a fost fericita posesoare a biletului care i-a adus premiul de 1 milion de dolari, relatează Sky News. 

Cu 50 de dolari, femeia a câștigat pentru a doua oară marele premiu la loto. Foto: pexels (Arhivă)
Cu 50 de dolari, femeia a câștigat pentru a doua oară marele premiu la loto. Foto: pexels (Arhivă)

Jucătoarea la loto a câștigat marele premiu de 1 milion de dolari pentru a doua oară în zece săptămâni. Wilson, din Attleborough, Massachusetts, a pus recent la bătaie 10 dolari și a câștigat la jocul cu bilete instant „100X Cash". 

În luna februarie, ea a intrat pentru prima dată în posesia premiului de 1 milion de dolari la „Lifetime Millions", joc cu bilete instant în valoare de 50 de dolari. 

În ambele cazuri, femeia a decis că vrea să încaseze banii sub forma unei plăți unice în valoare de 650.000 de dolari. 

În momentul în care a câștigat primul premiu, fericita câștigătoare la loto a mărturisit că vrea să folosească o parte din bani pentru a-și achiziționa o mașină nouă. În prezent, ea vrea să pună noul câștig deoparte. 

Wilson a achiziționat ultimul bilet câștigător de la Family Food Mart din orașul american Mansfield, iar magazinul în cauză va fi răsplătit cu un bonus de 10.000 de dolari pentru vânzarea biletului, conform Loteriei din Massachusetts. 

Primul bilet care i-a adus marele premiu a fost cumpărat de la Dubs's Discount Liquors, situat în același oraș. 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite