Cum a câştigat la LOTO o femeie din Neamţ. „Uneori merită câte o schimbare de joc, de strategie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unei femei cu domiciliul într-o comună din judeţul Neamţ, stăruinţa de a juca frecvent la extragerile organizate de Loteria Română i-a fost răsplătită, ea câştigând recent o sumă destul de consistentă.

Norocul i-a surâs Corinei Bogliș FOTO Loteria Română
Norocul i-a surâs Corinei Bogliș FOTO Loteria Română

Maria Corina Bogliş, din localitatea Tămăşeni, este ultima persoană din judeţ „nominalizată“ printre nemţenii ce şi-au trecut numele pe lista celor care au obţinut un câştig, mai mare sau mai mic, la LOTO. Este pasionată de acest gen de jocuri, iar norocul i-a surâs la extragerea de săptămâna trecută.

Spune că totul s-a datorat hazardului, de un moment de inspiraţie, hotărând să schimbe „stategia“ de joc. Ajunsă la agenţie, nu a mai completat biletul aşa cum făcea de obicei, ci a ales unul gata făcut. Iar decizia a fost una inspirată, în cont intrându-i suma de 47.164,68 de lei, câştigată la categoria „Noroc“. Adică vreo 9.500 de euro.

„Am ales schimbarea, nicio clipă gândindu-mă că ar putea să urmeze un câştig important. Cred că aşa a fost să fie! Uneori merită câte o schimbare de joc, de strategie, deşi eu sunt destul de consecventă şi conservatoare în ceea ce fac“, a declarat, pentru Loteria Română, Maria Corina Bogliş.

Alt nemțean a câștigat cu un singur bilet

La extragerea din 18 februarie 2024, alt nemţean era răsplătit pentru perseverenţă. Cu un singur bilet a reuşit să câştige suma de 61.760 lei la Loto 5/40, categoria a II-a. Tot atunci, la tragerea Joker, categoria a III-a, un vâlcean din Berbeşti a câştigat 81.548 de lei, iar la Noroc, categoria a III-a, un bucureştean 50.627 de lei.

Pe lista norocoşilor figurează şi Daniel Iosub, din Piatra Neamţ. În iulie anul trecut, bărbatul care joacă de ani de zile numere favorite, avea să devină mai bogat cu 66.734 de lei, la categoria a II-a de la Loto 6/49. De această dată a „mizat“ pe numere aleatorii şi spunea că era cel mai mare câştig obţinut.

O situaţie care a stârnit vâlvă în Piatra Neamţ se petrecea în anul 2009. La începutul lunii iunie, cineva obţinea cel mai mare premiu acordat de Loteria Română la sistemul 5/40. Era vorba de o sumă extrem de mare la vremea respectivă, 1.001.563 de lei. Se pare că noul milionar a preferat să fie discret, deoarece nici în luna septembrie nu-şi revendicase premiul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite